Onze klanten vertrouwen op de unieke RINGANA standaard: Cosmetica zonder chemische toevoegingen; verse werkzame producten waarvan de recepten zijn afgeleid van de moderne, wetenschappelijke ontdekkingen in combinatie met ayurvedische filosofieën, TCM (traditionele Chinese geneeskunde), TEM (traditionele Europese geneeskunde) en nog veel meer. RINGANA steunt van ganser harte op de natuur: De producten zijn niet kleurrijker, zoeter of smaakvoller dan de grondstoffen van nature bezitten.

Naast de natuurlijke botanische stoffen die afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt is het enige andere ingrediënt dat wordt gebruikt om de RINGANA producten te maken vers, gevitaliseerd bronwater. Intelligente breinen met verantwoordelijkheidsgevoel bedenken en formuleren deze producten waarvan de hoge kwaliteit en effectiviteit wordt gegarandeerd met hightech methoden en controles. De gepatenteerde RINGANA vriesdroog methode (RFD ®) bijvoorbeeld, is een unieke manier om de waardevolle werkzame stoffen van de vers geoogste groenten en fruit te behouden. Alle producten ondergaan strenge testen en keuringen als de laatste stap. Op deze manier kunnen we een kleine maar belangrijke bijdrage leveren aan een evenwichtige, natuurgeoriënteerde levensstijl. Het bewijst ook dat effectiviteit, ethiek en luxe kan worden gecombineerd.

Gecertificeerd door Lacon en LEFO

De natuurlijke cosmetica van RINGANA zijn gecertificeerd door het Lacon Instituut voor de voedselkwaliteit en certificering van biologische voeding. De ingrediënten en de recepten van de verse vitale producten zijn getest door het gerenommeerde LEFO Instituut in Duitsland. Dit garandeert onder andere de hoge kwaliteit, de juiste doseringen en juiste etikettering van elk product. Om te zorgen voor topkwaliteit worden de Ringana producten geanalyseerd en getest door Dartsch Scientific GmbH, Instituut voor cellbiologische, Cruelty-Free Test Systems.

De dierenliefde van RINGANA

RINGANA houdt van dieren, daarom is het van uiterst belang om geen dierproeven te verrichten. De leveranciers van onze grondstoffen zijn hierop mede geselecteerd. RINGANA produceert uitsluitend veganistische producten. Het bedrijf voldoet aan strenge eisen en staat op de toonaangevende lijsten van positief beoordeelde ondernemingen ten aanzien van de bescherming van dieren. Dit zijn organisaties zoals PETA en Vier Pfoten, wat betekent dat de producten worden aangeduid als “consistente natuurlijke cosmetica ‘.

100% Natuur

Ware natuur. Wat zou de natuurlijke balans van de huid beter behouden dan de natuur zelf? Verse RINGANA natuurlijke cosmetica bestaan ​daarom ​geheel uit ingrediënten die uit de natuur worden geoogst. Er is wereldwijd een sterke trend naar echte en natuurlijke cosmetica. Bij RINGANA houden we ons alleen bezig met het echte. We zetten ons in voor de gunstige effecten van de natuur en zeggen heftig nee tegen alle conserveringsmiddelen, oplosmiddelen, stabilisatoren, dierlijke hulpbronnen en minerale oliën. In plaats daarvan worden de RINGANA natuurlijke cosmetica geproduceerd met slimme hightech methoden die het optimale uit de natuur halen. RINGANA is gebaseerd op puur natuurlijke, duurzame grondstoffen voor de verse natuurlijke cosmetica. De verse persoonlijke verzorging bijvoorbeeld maakt gebruik van kleine lipide bolletjes dat de vitamines en anti-aging ingrediënten nog effectiever in de huid kan brengen – met andere woorden, met behulp van een methode die van nature hightech is.

De verantwoordelijke weg naar RINGANA natuurlijke cosmetica:

  • We maken gebruik van botanische extracten uit gecontroleerde biologische teelt (indien beschikbaar).
  • We gebruiken natuurlijke oliën die met CO2 zijn gewonnen, zonder oplosmiddelen of schadelijke stoffen.
  • Wij testen onze grondstoffen door het uitvoeren van analyses op schadelijke stoffen.
  • Wij zien grotendeels af van essentiële oliën en gebruiken ze alleen voor therapeutisch toepassing, afhankelijk van de productcategorie.
  • We gebruiken geen genetisch gemodificeerde basisproducten (in het bijzonder geen genetisch gemodificeerde soja lecithine).
  • Onze producten zijn volledig vrij van minerale oliën en grondstoffen van dode dieren.

100% Vers – 100% anders

Verse RINGANA natuurlijke cosmetica en voedingssupplementen zijn de meest compromisloze producten in hun branche. Niets is verser, niets is meer consistent: Van de productie zonder conservering rechtstreeks naar de klant.

Typische industriële cosmetica moeten beschikken over een houdbaarheid van 30 maanden. Dit als gevolg van de tijd die het in beslag neemt om middels verkoopkanalen en voorraadvorming bij de klant terecht te komen. Dit alleen kan worden bereikt met veel chemische toevoegingen die moeten voorkomen dat het product voortijdig bedeft.

Verse cosmetica echter ziet af van conserveringsmiddelen en stabilisatoren. Ze worden na productie direct verstuurd naar de klant. In plaats van het gebruik van ingrediënten voor conservering, resulteert dit in een duidelijk voordeel: een onvergelijkbaar hoge dosis van een effectieve stoffen. Verse RINGANA natuurlijke cosmetica bieden in het bijzonder een milde en effectieve zorg. Zij hebben kracht, dankzij de natuur.

Met de unieke RINGANA Freeze-Dry ® methode worden fruit, groenten en kruiden voor de voedingssupplementen onmiddellijk na de oogst verwerkt. Voor het behoud van de waardevolle werkzame stoffen in de vers geoogste voedsel wordt deze methode gebruikt om ervoor te zorgen dat de RINGANA PACKS en CAPS een langere houdbaarheid hebben. De capsules worden zorgvuldig vers verpakt.

100% werkzame stoffen – Goji, brahmi en nog veel meer

De makers van de RINGANA verse cosmetica en voedingssupplementen werken met natuurlijke schatten die gevonden worden over de hele wereld. Er wordt gebruik gemaakt van ruwe ‘diamanten’ zoals de gojibes, een van de meest voedzame vruchten op onze planeet. Evenzo wordt de Indische klimplant Brahmi gebruikt, die onze hersenen een energieboost geven. De meest exclusieve werkzame stoffen worden in hoge concentraties gebruikt bij cosmetica  (geselecteerde biologische fytoaktieve stoffen, werkzame plantlipiden, hyaluron, aloë vera gel en nog veel meer). De prachtige eigenschappen van de crèmeconcentraten en serums kan al worden gevoeld na de eerste keer dat ze gebruikt worden. Ze blijven langdurig werkzaam als resultaat van het water-in-olie-concept.

Effectiviteit verdient waardering

Het behoud van de volledige waarde van een waardevolle grondstof vereisen bijzondere gevoeligheid, kennis en vaardigheden. De ingrediënten in de RINGANA PACKS en CAPS bijvoorbeeld, worden verkregen door middel van speciaal ontwikkelde processen die in een optimale opbrengst van werkzame elementen resulteren. En dit zonder mogelijke schade door hitte of met verlies van de begeleidende stoffen.

Korte verklaring van enkel gebruikte termen

  • Fytotherapie is behandeling met planten.
  • Fytoaktieve stoffen zijn de werkzame delen van de plant bij toepassing in de fytotherapie.
  • Lipiden zijn vetten en vetachtige stoffen die in de biochemie en belangrijke rol spelen.
  • Hyaluron vervult in het lichaam diverse functies. Eén ervan is bijvoorbeeld dat het een belangrijk component is in de smeermiddel- en stootkusssenfunctie van gewrichten.

100% wellness om je elke dag goed te voelen

RINGANA PACKS en CAPS zijn geconcentreerde, fytoactieve voedingsstoffen uit fruit, groenten en kruiden. Deze zijn gecombineerd met natuurlijke, uiterst actieve antioxidanten en rijke extracten.

Met RINGANA wordt u uw eigen weldoener. Niets is voor ons dichterbij en meer vertrouwd dan de natuur. Waarom nemen we daar dan niet onze toevlucht? Alle ingrediënten van de producten van RINGANA zijn puur natuur en op de meest zorgvuldige manier daaraan onttrokken. Een ieder die het een keer geprobeerd heeft zal ze telkens weer gebruiken vanwege de positieve werking en het verzorgende gevoel.