Ringana is producent van biologische verzorgingsproducten en voedingssupplementen. De Oostenrijkse onderneming Ringana is al gedurende vele jaren op de markt en kenmerkt zich door een genomen verantwoordelijkheid voor de omgeving. De producten worden, en dat is tamelijk uniek, geproduceerd met uitsluitend biologische, plantaardige ingrediënten. Bijna nog belangrijkerze WERKEN ook. Ringana is transparant ten aanzien van de ingrediënten en laat regelmatig producten testen door algemeen erkende laboratoria. De kenmerken van Ringana-producten zijn de volgende:

  • VERSE Cosmetica, voedingsupplementen (PACKS), capsules met doelgerichte werking (CAPS) en enkele dranken waaronder geweldige Matcha thee (Drinks);
  • Geen conserveringsmiddelen of geur- en smaakstoffen;
  • Geen dierproeven op de producten;
  • Geen chemische toevoegingen;
  • Geen minerale oliën.

De producten zijn VERS. Daarom worden ze na bestelling vanuit Oostenrijk rechtstreeks naar jou verzonden. De producten zijn beperkt houdbaar. Haltbar bis __ !

 

En bekijk vooral de onderstaande YouTube film (Engels gesproken).

Ik ben altijd bereid om op afspraak toelichting en uitleg te komen geven over de verse, puur biologische, niet geconserveerde verzorgingsproducten van Ringana!

Mijn telefoonnummer is: +31(0)640516177

met hartelijke groet,
jouw Ringana-partner,
Annieta Spanninga