PACK cleansing

Een goede spijsvertering is een basis voor lichamelijk welzijn. De formulering van dit sensationele PACK ondersteunt de reinigende werking van het totale metabolisme. Daardoor zal het bijdragen aan de duurzame verbetering van de spijsvertering. PACK cleansing is een geconcentreerd voedingsvezels en fruitmengsel met ondersteunende probiotica, anti-oxidanten en natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen.

 

Dosering

Eenmaal per dag of alleen bij behoefte de inhoud van een zakje in een half glas water oplossen en opdrinken vóór een maaltijd. Je kan het best gebruik maken van de originele RINGANA shaker. Na het nemen van het PACK minstens één glas water.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen. RINGANA PACKS bevatten geen chemische of natuurlijke aroma’s en smaakversterkers en de smaak wordt dus bepaald door de natuurlijke ingrediënten.

Een zakje komt overeen met 26 kcal.

Baobab (ballaststof bevattend fruitpoeder), Quinoakiemextrakt (natuurlijke vitamine B1, B6, B2), acerola, magnesium, vezels, mineralen en sporenelementen, probiotica.