PACK balancing

Moderne diëten en leefstijlen verstoren vaak het evenwicht tussen zuren en basen in het lichaam. De zuren krijgen te makkelijk de overhand. PACKS balancing bevatten onder andere chlorofyl-rijke algen extracten zoals chlorella en spirulina. Dit is de  “dagelijkse groente oppepper  ” om het lichaam te zuiveren en als basische tegenhanger te fungeren tegen een overmaat aan zuren. Met gevolgen als een zuivere huid en mooi haar.

 

Dosering

Eenmaal per dag, Verdun de inhoud van een sachet met water naar smaak en opdrinken. Het beste is gebruik te maken van de originele RINGANA shaker. PACK balance kan elk moment van de dag worden ingenomen.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen. RINGANA PACKS bevatten geen chemische of natuurlijke aroma’s en smaakversterkers en de smaak komt dus overeen met de natuurlijke ingrediënten.

Een zakje is gelijk aan 3,7 kcal.

Tip: PACK balancing kan naar smaak worden gemengd yoghurt, melk, fruitsap of rijstsojamelk. Of voeg het toe (al dan niet met yoghurt) aan salades of groenten om deze te verfijnen. Om van de snel afbrekende vitamine C toch de hele dag te kunnen genieten, raden wij aan bij gebruik van meerdere soorten RINGANA PACKS de gespreid over de dag in te nemen.

Actieve ingrediënten: Matcha groene thee, chlorofylrijke zeewier extracten zoals chlorella, spirulina en AFA-algen, base-vormende werkzame stoffen, plantaardige mineralen en sporenelementen, vitaminen en natuurlijke antioxidanten.