PACK 4 plus vormt het dagelijks rantsoen aan vitale stoffen voor tieners en kinderen vanaf  4 jaar. Het combineert zeer effectieve anti-oxidanten en talrijke vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren en fosfolipiden en is speciaal afgestemd op de behoeften van kinderen.
Dit heerlijke fruitmengsel bevordert het algemene welzijn en stimuleert op een natuurlijke manier het leer- en de prestatievermogen.

 

Dosering

Eenmaal per dag gebruiken. Verdun de inhoud van een sachet met water naar smaak en drink het op. Het is het beste gebruik te maken van de originele RINGANA shaker. PACK 4 plus kan elk moment van de dag worden gebruikt.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen jonger dan 4 jaar. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van synthetische vitaminen, gist, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen. RINGANA PACKS bevatten geen chemische of natuurlijke aroma’s en smaakversterkers en bezitten dus uitsluitend de natuurlijke smaak ingrediënten. Een zakje komt overeen met 26,2 kcal.

Banaan, ananas, aloë vera bladgel, vlierbessenextract, Quinoaextrakt, acerola kersen, calcium, magnesium, Protective lipiden en fosfolipiden, essentiële aminozuren uit de erwt.