Bestellen doet u op de Ringana website.

De Ringana website heeft de Duitse taal als basisinstelling met een keuzemogelijkheid voor andere talen. Helaas NIET in het Nederlands.

Het blijkt daarom soms lastig om op de Ringana site de weg te vinden om te bestellen. De betaalprocedure voor klanten buiten Oostenrijk is gelukkig duidelijker geworden. Je kunt bij het bestellen kiezen of je direct met creditcard betaalt óf dat je na bestelling per email de rekening wilt ontvangen. Deze rekening dien je dan met een zogenaamde buitenlandse betaling middels internetbankieren te voldoen. De bestelling wordt dan in de praktijk binnen enkele werkdagen verzonden en wordt door TNT bij je afgeleverd.

BEL MIJ VOORAL OP ALS JE WAT HULP KUNT GEBRUIKEN!!!

Annieta Spanninga
Zelfstandig Ringana partner
email: annieta@simplehealth.nl

tel: 06 4051 6177

Nog een tip: De prijzen van de producten lijken op het eerste gezicht wat aan de stevige kant. Maar let hierbij dan wel op de totale inhoud van een verpakking en vergelijk dan nog eens. Daarnaast zijn het natuurlijk wél topproducten zonder conserveringsmiddelen. Je koopt een één en al werkend product. In de praktijk heb je er weinig van nodig.

Onderstaande knop leidt naar mijn persoonlijke Ringana-page op de officiele website van Ringana en daar kun je meer producten raadplegen en je bestellingen doen.

Naar de Ringana site

Hieronder vind je een afdruk van het registratieformulier op de homepage van Ringana, voorzien van toelichting in het Nederlands.