Deze reinigingsmelk is vrij van zeep. Voor een zachte reiniging op een manier die je tot op heden onmogelijk leek. Met name de gevoelige huid rond de ogen zal deze reinigingsmelk erg prettig vinden. Het is met deze melk niet meer nodig om een speciale oogmake-upremover te gebruiken. Voedende kruidenextracten en vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor het pure welzijn van je huid.

Geschikt voor de huidtypen: 1,2,3,4.

Ingrediënten

RINGANA speciaalafkooksel tegen huidirritatie (zoete klaver, calendula, gingko, jojoba), druivenpitolie, amandelolie, olijfsqualene, maïssorbitol, allantoïne, rozenwater, vitamine E, vitamine C, echte rozenbladolie, sesamolie.

Wetenswaard

Squalene kennen we vooral van haaienleverolie van diepzeehaaien. Er worden veel miraculeuze eigenschappen aan toegeschreven maar zover bekend is dit nog niet afdoende aangetoond. Er liggen ogenschijnlijke relaties met hart- en vaatziekten en kanker maar het is niet duidelijk of squalene daar de enige of echte oorzaak van is. Squalene zit in geringe hoeveelheid in ons eigen lichaam. Pasgeboren baby’s krijgen dit in grotere hoeveelheid mee. In de periode tussen ons 30e en 40e levensjaar neemt de hoeveelheid squalene in ons lichaam drastisch af. Squalene zit ook in olijfolie en palmolie is ontdekt. En het is deze squalene die zich in deze reinigingsmelk bevindt.

Klik op deze regel voor een overzicht van andere verzorgingsproducten voor het gezicht.