Hydroserum

Het hydroserum is rijk aan waardevolle plantcombinaties die het vochtgehalte van de huid reguleren en zorgen voor een aangenaam frisse en soepele huid. Unieke stoffen versterken de huid en maakt deze beter bestand tegen negatieve milieu-invloeden. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd en worden rimpels die veroorzaakt zijn door droogte doeltreffend verminderd.
De RINGANA actieve cel-emulsie ontvouwt zijn hydraterende werking met de hulp van kleine bolletjes lecithine die direct de werkzame middelen naar de huidcellen transporteren.

Geschikt voor de huidtypen 1 en 2.

Ingredienten

Aloë vera gel, hyaluronzuur, vitamine E, vitamine C, glycerine, lecithine, ceramide III, Totarol, tocotrienol, ectoine, Sepivital, Cetearyl en Sorbitan Olivate (RINGANA Microcell emulgatoren uit olijf), rozenolie.

Je krijgt de verse hydroserum verpakt in een RINGANA biologisch katoenen handdoek *.

* RINGANA handdoek: Made in Oostenrijk, van 100% biologische katoen.

Klik op deze regel voor een overzicht van andere verzorgingsproducten voor het gezicht.

 

Wetenswaard

Hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en de elasticiteit van de huid, waardoor rimpels door vochttekort en verminderde elasticiteit wordt voorkomen. Hyaluronzuur is betrokken bij vele lichaamsprocessen, zoals bijvoorbeeld het verloop van ontstekingen, weefselvernieuwing en wondheling. Vanwege het wondhelende effect zou het ook nog een toepassing kunnen hebben bij het herstellen van littekens en beschadigingen van de huid. Hyaluronzuur is opgebouwd uit een lange keten van herhalingen van glucuronzuur en N-acetyl-D-glucosamine en is door de grootte van het molecuul uit voeding moeilijk te absorberen. In het lichaam vindt voortdurend aanmaak en afbraak van hyaluronzuur plaats. De in het product toegepaste stof is uit bacterieculturen gewonnen.