Elke huid houdt van verse cosmetica

Ringana staat voor verse natuurlijkheid en doelgerichte werking. Het is de natuur zelf die alle ingrediënten biedt voor de RINGANA verse cosmetica. Het zijn recepten op wetenschappelijke basis die de werking ondersteunen. De juiste extractie, verwerking en combinatie van werkzame stoffen is nodig om deze tot hun recht te laten komen.

Door onmiddellijke verwerking van verse grondstoffen worden de waardevolle ingrediënten perfect behouden. Met RINGANA verse cosmetica bespaart u de huid het contact met conserveringsmiddelen, oplosmiddelen en stabilisatoren zoals minerale oliën. Als gevolg hiervan zijn de Ringana-produkten beperkt houdbaar. De RINGANA hightech verse cosmetica is daarom “haltbar bis_ _”.

Tegelijkertijd zal de huid door de zuivere, hoog-gedoseerde kruideningrediënten intensief worden verzorgd. Het effect van verse cosmetica is onmiddellijk merkbaar en voelbaar: de huid ontvangt de noodzakelijke voeding en herleeft.

Moderne wetenschap en de millennia-oude traditie bij RINGANA Fresh Cosmetics

De kracht is de combinatie van kennis van Ayurveda en TCM (traditionele Chinese geneeskunde) met de moderne wetenschap. Het meest recente voorbeeld is de Active Cell-emulsie technologie. Kleine deeltjes die verder gaan onder de huid zijn net micro-robots, dragers van de kostbare ingrediënten die in de diepte worden gebracht waar ze hun werking op de juiste plaats ontvouwen. Dit opent een geheel nieuwe dimensie. RINGANA hightech Fresh Cosmetics – Wetenschap verpakt in versheid en natuur.

De cosmeticaproducten zijn met het oog op toegankelijkheid van informatie in een aantal verzorgingstypen verdeeld. Dit zijn de volgende:

en om kennis te kunnen maken met de volledige verzorging volgens Ringana zijn er speciale sets en voor de regelmatige gebruiker de complete sets:

 

Het geheim van verzorging met verse producten

Het echte geheim is in de VERSHEID verborgen: Door de benodigde tijdsduur die verloren gaat in distributiekanalen en voorraden bevatten typische industriële cosmetica veel chemische conserveringsmiddelen. Bederfelijke, natuurlijke grondstoffen kunnen alleen in beperkte hoeveelheden worden gebruikt, of helemaal niet. Bij industriële cosmetica vereisen de lange commerciële opslag- en distributieprocessen een houdbaarheid van 30 maanden. Dit maakt een hoog gebruik van chemicaliën noodzakelijk. Je kunt je voorstellen dat 100 ml van industriële cosmetica veel ruimte nodig heeft voor conserveringsmiddelen. Deze stoffen worden niet alleen niet op prijs gesteld door de huid, maar ook ontnemen ze de waardevolle, huidverzorgende ingrediënten kostbare ruimte.

RINGANA verse cosmetica doorbreken van deze barrières!

RINGANA zegt nee tegen deze handelwijze in het belang van de huid

RINGANA bewandelt met verse cosmetica een ander, baanbrekend pad. Vers gemaakte producten die in kleine partijen worden gemaakt kunnen direct na productie worden verzonden naar de consument. Ze zijn rijk aan natuurlijke essences, vrij van problematische chemische stoffen en dus volledig natuurlijke producten.

Slimme persoonlijke verzorging

Een voorbeeld van het omvangrijke palet aan mogelijkheden van RINGANA producten is de gezichtsverzorging. Voor een optimale voeding en verzorging van de huid wordt de gezichtsverzorging opgebouwd in vier stappen met elk hun eigen producten die bovendien zijn afgestemd op de individuele huidtypen. Eerst komt reiniging, om vuil en make-up van de huid te verwijderen. Dan komt de kleuring – tevens de versheidskick voor de poriën voor verkwikking en het tot diep in de poriën reinigen van de huid. Dit wordt gevolgd door intensieve behandeling die de huid herstelt en de onderliggende huidcellen voedt. En tot slot, de crèmeconcentraten. Deze beschermen de huid optimaal tegen milieu-invloeden. Dit alles tezamen vormt een goede en samenhangende verzorging van het gezicht.

Alle producten worden geproduceerd volgens de Ringana standaard.