Uitgebalanceerd voedingssupplement met een concentraat van kostbare plantaardige omega-3 vetzuren en efficiënte antioxidanten uit de  natuur.

In slechts drie capsules per dag bevinden zich zeer effectieve natuurlijke weerstand en kracht. Dit ingenieuze product combineert een concentraat van waardevolle plantaardige omega 3-vetzuren en de belangrijkste olie- en wateroplosbare antioxidanten in een bijzonder geconcentreerde vorm. Kortom, de bevordering van de gezondheid in een capsule – als antioxidante “complete bescherming” met anti-aging effecten en met ondersteuning van ogen en botten.

Het positieve effect van omega-3-vetzuren op het algemeen welzijn staat buiten twijfel. In het lichaam dragen ze bij aan het behoud van een gezond hart, hersenen en het immuunsysteem. De omega-3 lange keten vetzuren zijn verkregen uit 100% vegetarisch bronnen.
Elke capsule bevat in geconcentreerde vorm de belangrijkste in olie en water oplosbare antioxidanten. Lycopeen, een natuurlijke carotenoïde uit tomatenextract, rozemarijnextract, polyfenolen uit olijf- en druivenpittenextract en co-enzym Q10 zorgen voor het anti-aging effect. De carotenoïden in goudsbloemextract kunnen het kijkvermogen van de ogen verbeteren. Ogen kunnen ook ‘rustiger’ en minder geïrriteerd aanvoelen.

 

De onderstaande film geeft meer uitleg over de werking.