CAPS pump

Gezondheid is ook een zaak van het hart: CAPS pump is een geconcentreerd en uitgebalanceerd voedingssupplement – om steun te verlenen met werkzame stoffen voor de hart-en bloedsomloop.
CAPS pump versterkt het lichaam van binnen uit en is op die manier de ideale ondersteuning voor de gezondheid van het hart.

 

 

3 capsules per dag. Voor een optimale verdraagbaarheid het bestein te nemen bij de maaltijd met een glas water (zonder koolzuur).

Dosering

Standaard dosering gedurende de eerste 1-3 maanden van gebruik: 3 capsules per dag. Onderhoud dosering voor langdurig gebruik: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Er zijn vele manieren om het bloedsomloopsysteem te ondersteunen. Beweging speelt een belangrijke rol – van wandelen tot yoga, van fietsen tot zwemmen.Ook wisselbadenen massages stimuleren de bloedsomloop en versterken bovendien van het immuunsysteem. CAPS pump rondt dit pakket aan mogelijkheden af door versterking van het cardiovasculaire systeem.

Een kleine selectie uit deze unieke samenstelling van ingrediënten:
Als eerste voor dit doel wordt een extract toegepast uit suikerrietwas. Dit brengt het cholesterolgehalte in het bloed in balans. Het cholesterolgehalte is zoals bekend verondersteld een belangrijke gezondheidsparameter.
Een positief effect op het bloedlipidenniveau wordt bereikt door Inositolhexanicotinaat. Deze speciale vorm van niacine, een essentiële vitamine B-groep, verhoogt het “goede” HDL-cholesterol en beschermt de bloedvaten tegen dichtslibben.
De granaatappel is in zijn thuisland Perzië en India synoniem aan de gezondheid van het hart en het bevat grote hoeveelheden anti-oxidante polyfenolen en schakelt de circulerende vrije radicalen uit.