CAPS mascu

Een geconcentreerd en evenwichtig voedingssupplement – voor de gerichte ondersteuning van de blaas en prostaat.

Ongeveer vanaf de 40-jarige leeftijd groeit de prostaat. Dit kan leiden tot vervelende problemen. CAPS mascu bevatten in zeer geconcentreerde vorm werkzame bestanddelen die al tientallen jaren toegepast worden in de bestrijding van deze prostaatvergroting. Er is een positieve bijwerking: Toename van vitaliteit en tegen haaruitval!

3 x nee 4 x ja!!

 

Tijdens de maaltijden gedurende de dag met een beetje water (niet koolzuurhoudend) innemen.
Standaard dosering

Gedurende de eerste 1-3 maanden 3 capsules per dag

Onderhoudsdosering voor langdurig gebruik: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

Opmerkingen Geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Als de prostaat vergroot kan het gewicht ervan in extreme gevallen toenemen tot 15 maal de oorspronkelijke waarde. Studies tonen aan dat gemiddeld één op de drie mannen hier last van krijgt, zoals voortdurende aandrang tot plassen of veranderingen in seksualiteit. CAPS mascu ondersteunen specifiek de blaas en de prostaat.

RINGANA CAPS mascu bevat 33 zorgvuldig geselecteerde en zeer effectieve essences voor de specifieke ondersteuning van de prostaat en de blaas.
Noto ginseng, Siberische ginseng. Plantfytosterolen hebben een positief effect op de prostaat en doen dat met beleid. Noto ginseng en Siberische ginseng hebben een vitaliteitsverhogend effect – het gunstige effect van sterolen in de brandnetel is ook klinisch bewezen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Sabal (Saw Palmetto) bes-extract een positieve werking heeft op de prostaat.

Rhodiola rosea. RINGANA heeft de essence met succes toegepast.De plant groeit in Siberië, op ongeveer 3500 meter hoogte en staat bekend als een van de meest effectieve adaptogenen (betekent dat de aanpassing aan stress makkelijker wordt). Russische atleten en kosmonauten gebruikten Rhodiola om hun prestaties te verbeteren. In combinatie met Siberische ginseng is Rhodolia bijzonder effectief. Recente studies hebben aangetoond dat hersenen en het hart worden beschermd door het verminderen van de stress-gedreven productie van schadelijke stoffen.

Zink-methionine is een speciale vorm van het belangrijke sporenelement zink en het is al 35 jaar bekend dat het in staat is om een vergrote prostaat te verkleinen, met inbegrip van zijn onaangename symptomen. Zink remt het enzym 5-alpha-reductase, dat testosteron omzet in dihydrotestosteron – en verantwoordelijk is voor haaruitval en prostaatgroei.

Groene haver maakt het in het lichaam gebonden hormoon testosteron weer vrij en geeft de man daardoor weer een actief en energiek gevoel.

Wetenswaardig

Het kruid Saw Palmetto, oftewel vertaald de zaag(tand)palm, wordt al lange tijd ingezet tegen prostaatvergroting bij mannen. Er is recent een dubbel-blind onderzoek geweest dat de werking bevestigt. Aan dit onderzoek, waarover geschreven is in het vakblad Urology, namen 65 mannen deel. Ze kregen òf 160 mg zaagtandpalm òf een nepmiddel, twee keer per dag. De mannen die de neppil kregen, constateerden verbetering van hun plasproblemen. Het placebo-effect. De mannen die zaagtandpalm kregen deden het echter nog veel beter dan de controlegroep. Conclusie: zaagtandpalm werkt! Zaagtandpalm verhindert de omzetting van testosteron in DHT. DHT is vermoedelijk een belangrijke veroorzaker van de vergroting van de prostaat. Het is ook dè boosdoener bij erfelijke haaruitval bij mannen. Omdat het gaat om een niet te patenteren kruid, is het aantal onderzoeken naar de werking tegen haaruitval schaars……