CAPS immu

Een geconcentreerd en uitgebalanceerd voedingssupplement – ter ondersteuning van de lichaamseigen afweer.
Gebrek aan lichaamsbeweging in de frisse lucht, boosheid, angst, stress, slechte voeding en weinig slaap belasten het beschermende schild van het lichaam. Een goed functionerend immuunsysteem doet opmerkelijke werk, het is de afweer tegen ziekteverwekkers.
Immunogeen in de nieuwe geoptimaliseerde receptuur van CAPS immu bevatten een verscheidenheid van goed gedoseerde natuurlijke actieve ingrediënten voor een effectieve versterking van het immuunsysteem.

 

Voor optimale verdraagbaarheid tijdens de maaltijden met een beetje water (niet koolzuurhoudend) innemen.
Dosering 3 capsules per dag.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor een optimale verdraagzaamheid vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Het lichaam heeft voor haar eigen bescherming een verdedigingsmiddel: het immuunsysteem. Het belangrijkste onderdeel van het immuunsysteem zijn de darmen. CAPS immu is gebaseerd op een uitgebalanceerde combinatie van vitale stoffen alsmede de Reishi paddestoel die al eeuwen als een remedie bekend staat.

Als toevoeging op een zeer waardevol basiscomplex bieden de immunologische ingrediënten een pakket vol kracht en bestaande uit natuurlijke ingrediënten. 32 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die van invloed zijn op het welzijn bieden je lichaam een unieke ondersteuning van het immuunsysteem.

Deze natuurlijke actieve stoffen zijn bv.: De paddenstoelen Agaricus, Cordyceps, Reishi, Maitake alsmede andere kostbare ingrediënten zoals Guduchi, Astragalus en vlierbessenextract.