CAPS hypno

Het geconcentreerde, uitgebalanceerde voedingssupplement voor de natuurlijke harmonisatie van de slaap.
CAPS hypno dragen bij tot het verminderen van stress en bevorderen het relaxed afsluiten van een hectische dag. Door het verminderen van de lichaamseigen stress-hormonen wordt het op natuurlijke wijze in slaap vallen en doorslapen ondersteund. Ideaal bij slaapstoornissen.

Tijdens een normale slaap herstelt het lichaam en wordt de energietank weer opgeladen. Bij slaaptekort kunnen humeur, levensvreugde en ondernemingszin ernstig worden aangetast. CAPS hypno zijn met ingrediënten als hop en valeriaan ideaal bij nervositeit, prikkelbaarheid, angst, spanning en samenhangende slapeloosheid.

 

Standaard dosering

Gedurende de eerste 1-3 maanden van gebruik: 3 capsules per dag voor het slapen gaan. Onderhoudsdosering voor langdurig gebruik: 1 – 2 capsules per dag.

Opmerking

Niet bedoeld voor kinderen. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen, gelatine, gist, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. 100% veganistisch. Om veiligheidsredenen wordt aanbevolen na het gebruik van CAPS hypno niet meer aan het verkeer deel te nemen omdat het de rijvaardigheid kan beïnvloeden.

Seditol ®. Een krachtige en gepatenteerde extract van de in de Chinese geneeskunde gebruikte planten Magnolia officinalis en Ziziphus spinosa. Seditol kalmeert de overactieve stressgerelateerde hypothalamus-hypofyse-bijnier-as, de belangrijkste oorzaak van slapeloosheid bij overigens verder gezonde mensen. Proefpersonen in onderzoeken geven aan van een diepe slaap te genieten en met een aangenaam uitgeslapen gevoel wakker te worden.
Hopextract. Heeft een kalmerend effect op het autonome zenuwstelsel en heeft een bewezen slaapondersteunende werking.
Valeriaan. Net zoals hop is valeriaan een beproefd hulpmiddel bij het in slaap vallen. Het heeft een rustgevend effect.
Groene thee-extract. Het extract bevat rustgevende ingediënten van de theestruik en is daarmee bestrijder van de effecten van cafeïne (theïne) in koffie en thee.