De speciale formule van hydro CAPS ondersteunt de nier-en blaasfunctie.

Het menselijk lichaam bestaat voor 75% uit water. Alle fysiologische processen hebben dit nodig. Bijvoorbeeld voor het transport van voedingsstoffen, vitaminen, enz. Daarnaast voor de uitscheiding van giftige stoffen en afvalproducten. Een vuistregel is om dagelijks minimaal 2 tot 3 liter water te drinken. In het gehele proces spelen de nieren en de blaas een cruciale rol. CAPS hydro ondersteunen deze functie.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

 

De speciale CAPS hydro formule bevat 26 essences:

Cranberry’s spelen in de preventie van ontstekingen een bijzonder belangrijke rol. Als politieagenten voor de gezondheid blokkeren zij bedreigende bacteriën in hun werk. Met speciale ingrediënten zoals tannine of Proanthocaanidinen voorkomen ze onder meer dat de E. coli-bacteriën zich aan de slijmvliescellen van de urinewegen kunnen vastzetten. Zo worden de bacteriën gewoon weggespoeld met de urine uit de blaas. Wetenschappers bevestigen het positieve effect van de vrucht. Mensen die preventief cranberry’s toepassen krijgen maximaal 40% minder last van infecties van de urinewegen.

D-mannose. Een soortgelijk effect wordt toegeschreven aan deze plantaardige stof. Deze komt hoofdzakelijk voor in manna, het zoete sap van de manna-es in Zuid-Italië. De meeste infectie veroorzakende bacterien komen uit het spijsverteringskanaal. Ze klampen zich vast met hun ’tentakels’ aan de lichaamscellen. D-mannose wordt door de bacteriën echter aantrekkelijker gevonden en ze hechten zich hieraan vast. De bacterien verliezen hierdoor feitelijk hun houvast en worden gewoon weggespoeld. De vereiste hoeveelheid D-mannose die nodig is om het effect te bereiken kan eigenlijk niet zonder voedingsupplement worden behaald.

Het positieve effect van pompoenpitten voor de preventie en ondersteunende zorg bij de behandeling van de prikkelbare blaas, blaasontsteking, urineverlies of incontinentie was al bekend bij onze voorouders. Van de vele soorten, heeft alleen de “Styriaca Cucurbita pepo ‘, de pompoen, gekweekt in Stiermarken, Burgenland, Neder-Oostenrijk, Hongarije en Slovenië, deze werking.

L-Methionine is een essentieel zwavelhoudend aminozuur in het lichaam. Het wordt gebruikt voor nodige synthese en stimulatie voor de afbraak van veel stoffen in het lichaam. Het beschermt tegen infecties, zoals urineweginfecties. De urine wordt door deze stof aangezuurd en remt daarmee de groei van bacteriën. Daarnaast bevordert het de ontbinding van urinestenen en voorkomt de het vorming ervan.

Onderstaande knop leidt naar mijn persoonlijke Ringana-page op de officiele website van Ringana en daar kun je veel meer producten raadplegen en eventueel je bestellingen doen.

Naar de Ringana site

Tab content 3