CAPS fem

Een geconcentreerd en uitgebalanceerd voedingssupplement – voor het welzijn en de geestelijke harmonie tijdens en na de menopauze.
Opvliegers en transpiratie brengen de vrouw van ‘boven de 40′ vaak uit balans. CAPS fem met een goede  mix van sterke, beschermende en anti-oxidante stoffen zorgen voor een optimale verzorging van het vrouwelijke lichaam in deze “overgangsfase”.

 

Tijdens de maaltijden gedurende de dag met een beetje water (niet koolzuurhoudend) innemen.

Dosering

Standaard dosering gedurende de eerste 1-3 maanden van gebruik: 3 capsules per dag Onderhoud dosering voor langdurig gebruik: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bedoeld voor kinderen. Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% vegetarisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Fysieke en psychische klachten tijdens de menopauze kunnen de kwaliteit van het leven beperken. Tijdens de overgangsfase van het hormonale evenwicht hebben ongeveer 80% van de vrouwen verschillende problemen, zoals slapeloosheid, opvliegers of emotionele verstoringen. CAPS fem dragen bij tot het herstel van het welzijn.

Plantaardige hormonen, zogenaamde fytohormonen, zijn de ideale vervanger van de dalende productie van hormonen tijdens de menopauze. Uitstekende bronnen voor deze felbegeerde plantaardige hormonen zijn de Mexicaanse yam, soja en een lignanrijk extract.

Resveratrol zorgt voor de mentale en fysieke balans, voorkomt stemmingswisselingen en ondersteunt ook gezondheid van het hart.

Jiaogulan, een Chinese Cucurbitaceae (pompoen), is een natuurtalent met een bijzondere werking voor een harmonieus, ’volkomen’ gevoel of welbevinden.

Het Ayurvedische kruid Shatavari is al eeuwen bekend en is een zeer effectief en afgestemd op de behoeften van de vrouw.