Het geconcentreerde en uitgebalanceerde voedingssupplement – om atletische prestaties en energie te verhogen.
Fitness-enthousiasten die hoge eisen stellen aan hun lichaam zullen blij zijn met de verzorging met CAPS plus e. De capsules verbeteren de atletische prestaties en bewerken snel herstel na inspanning. Het raadsel van “sneller, verder, hoger!” is opgelost.

 

Voor het sporten met een beetje water (zonder koolzuur) innemen.

Dosering

Standaarddosis: 6 capsules per dag voor de training.

Opmerkingen

Niet bedoeld voor kinderen. We raden aan CAPS e plus in combinatie met PACK energy te gebruiken. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen, gelatine, gist-, melk- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. 100% veganistisch.

Een van de actieve ingrediënten in de met kracht geladen e plus capsules is het Siberische Ginseng. Tests bij gezonde atleten tonen significante toename van het uithoudingsvermogen bij een lager lactaatniveau – een parameter voor het vermogen om zuurstof op te nemen.

In de CAPS e plus bevinden zich 37 hoge effectieve voedingsstoffen:

Siberische Ginseng: Er zijn meer dan 1000 studies die te maken hebben met het geneesmiddel Siberische Ginseng (Eleuterococcus) maar deze bleven bij het grote publiek bijna onbekend. Bijna al deze studies zijn in tijden van Koude Oorlog geschreven in het Russisch. Voor topatleten is de Siberische Ginseng is al lange tijd een begrip. Testen op atleten hebben aangetoond dat de maximale zuurstofopname, de maximale pols, het piekvermogen en het regeneratievermogen dankzij deze plant geneesmiddel aanzienlijk kan worden verhoogd. Gebruik door duursporters laten een verhoging van de prestaties zien bij een gemiddelde 64% daling van het lactaatniveau. Het heeft tevens een positieve uitwerking op de bloeddruk.

Rhodiola rosea groeit in het noorden en koude klimaten, zoals Scandinavië, Siberië en China op een hoogte van 3300 m.. Dit ingrediënt verhoogt de mentale en fysieke prestaties en staat bekend als een van de meest krachtige adaptogenen, dat wil zeggen een middel om de aanpassing (adaptatie) aan stress te vergemakkelijken. In combinatie met Siberische Ginseng vertoond het een elkaar aanvullend effect. Rhodiola verbetert de fysieke prestaties, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie en verkort de hersteltijd.

Een persoonlijke waarschuwing: Sporten, hoe gezond ook, doe je met verstand. Zo ook het gebruik van CAPS e plus. Een ongetraind lichaam heeft er niet echt veel aan. Het versterkt wat je al kan….