CAPS cerebro

Uitgebalanceerde voedingsstoffen ter ondersteuning van geheugen, concentratie en stemming.

Stress en milieu-vervuiling verouderen niet alleen ons lichaam maar ook onze hersenen. Ons geheugen neemt af en onze concentratie laat te wensen over.

Cerebro Caps helpt het geheugen weer met sprongen vooruit.

De uitgekiende combinatie van werkzame plantaardige stoffen zorgen  voor een goede stemming, het geheugen is weer in staat tot een betere prestatie en de concentratie zal merkbaar toenemen.

 

 

 

Gebruik

Innemen tijdens de maaltijd met wat water (zonder koolzuur).

Dosering

Standaarddosis gedurende de eerste 1-3 maanden 3 capsules per dag
Onderhoudsdosering voor langdurig gebruik: 1-2 capsules per dag bij de maaltijd.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen.
Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Gelatinevrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Een geconcentreerd en uitgebalanceerd voedingssupplement – die het geheugen, concentratie en stemming bevordert.

Stress, milieu-vervuilende stoffen en het verouderingsproces hebben niet alleen invloed op ons lichaam, maar ook op onze geest. Ons geheugen laat ons in de steek en het wordt moeilijker om ons te concentreren.

RINGANA helpt  je geheugen weer op de rails. Met de nieuwe, geoptimaliseerde formule van de CAPS cerebro. 37 perfect gecombineerde, puur plantaardige werkzame stoffen zorgen voor een betere geheugenprestaties en een hoger concentratievermogen .

Brahmi is een Indiase klimplant en wordt gewaardeerd in de ayurvedische leer als een uitstekend tonicum voor de  zenuwen en “voedsel voor de hersenen”. Studies hebben aangetoond dat Brahmi zeer effectief is in het verbeteren van het geheugen, samen met het vermogen om te leren en te onthouden. Brahmi versterkt de zenuwen en stimuleert het intellect.

Het werkzame bestanddeel Gotu Kola (“tiger gras”) is gedurende eeuwen gebruikt als een ayurvedische zenuwtonicum. De bovengrondse delen worden gebruikt om stress te overwinnen. De benodigde weerstand tegen stress wordt geleverd door rooswortelextract (Rhodiola rosea), die voorkomt in de koude berggebieden van Rusland en Scandinavië en is gebruikt door Olympische atleten en kosmonauten om extreem stressvolle en uitdagende situaties te kunnen hanteren. Het extract bevat rosavine, een werkzame stof in de groep van adaptogenen dat de stresstolerantie verhoogt  alsmede het leveren van prestaties onder druk.

Deze mentale krachtformule wordt afgerond met ashwagandha wortelextract, deze is aangenaam stimulerend en zorgt voor een optimaal effect op de balans.

Extra waardevolle ingrediënten voor het stimuleren van de circulatie – het Ginkgo biloba-extract en fosfatidylserine. Fosfatidylserine is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen – het geheugenverbeterend effect is al bewezen.

Daarnaast bevat CAPS cerebro het nieuwe RINGANA basic complex dat bestaat uit een groot aantal zeer effectieve geneeskundige plantenextracten, die een uitgebreide basis vormen voor de kerningrediënten. Een revolutionair product voor meer wendbaarheid in de geest!