CAPS beauty ^hair

Een geconcentreerd en uitgebalanceerd voedingssupplement – verstevigt en versterkt huid, haar, nagels en bindweefsel.

Algehele schoonheid – van binnen naar buiten. CAPS beauty & hair voorziet het lichaam van zeer effectieve essences uit de natuur. Een mooie, cellulitevrije huid, gezond en glanzend haar, sterke nagels en een zachte, frisse teint zijn niet langer alleen maar een droom!

Gebruik

Innemen tijdens het eten met een beetje water (niet-koolzuurhoudende).

Dosering

Standaard dosering gedurende de eerste 1 – 3 maanden: 3 capsules per dag;
onderhoudsdosering voor langdurig gebruik: 1 -2 capsules per dag tijdens de maaltijd.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen.
Voor een optimale verdraagbaarheid vrij van gist-, melk-en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Dierproduct-vrij, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Cellulite – ook wel sinaasappelhuid genoemd – ontstaat door verschillende oorzaken waaronder: Overtollig vet, bindweefselzwakte of een verminderde doorstroming in de bloed-en lymfevaten. Oefeningen, een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan fruit en groenten en massages helpen om de bloedsomloop te verbeteren

De exclusieve combinatie van actieve ingrediënten biedt alle kansen voor een innemende schoonheid en een vitale uitstraling – de ultieme schoonheids formule voor hem en haar:

L-Carnosine wordt beschouwd als een van de meest populaire anti-aging stoffen. Talrijke studies bevestigen het cel-verjongende en het hoge antioxidant effect van L-carnosine, zij fungeert als een fontein voor de huid.

Met zijn vocht-bindende functie voor de huid, kraakbeen en bindweefsel is hyaluronzuur van enorm belang, want het houdt de huid stevig en elastisch, het beschermt tegen uitdroging en fungeert als een natuurlijke “rimpelvuller”.

In combinatie met het sporenelement silicium, een bestanddeel van kiezelzuur en ondersteunt het met het toegepaste brandnetelextract huid, haar, nagels en bindweefsel op een bijzonder efficiënte manier.

Zink en het extract van de in Florida voorkomende Sagopalm zorgen ervoor dat de hormoonbalans van het lichaam voldoende positief beïnvloed wordt om vroegtijdig haaruitval tegen te gaan.