CAPS base

Het geconcentreerde, uitgebalanceerde voedingssupplement – om de maag te versterken en het natuurlijke maagzuur te harmoniseren.

Te veel stress, te weinig rust en onregelmatig of ongezond eten hebben negatieve effecten op de gevoelige maag. De gevolgen zijn dan overmatig maagzuur en maagdruk – brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel.

 

Biologisch, plantaardig, geen conserveringsmiddelen.

 

Gebruik

Tussen de maaltijden gedurende de dag met wat water (zonder koolzuur) innemen.

Dosering

Standaarddosering: 2 x 2 capsules per dag, ook geschikt voor langdurig gebruik.

Opmerkingen

Geschikt voor diabetici. Niet bestemd voor kinderen.
Vrij van gist-, zuivel- en tarweproducten, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Vrij van dierproducten, 100% veganistisch. Vrij van genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Onze maag reageert op vet voedsel, grote hoeveelheden voedsel en overhaaste inname van de maaltijden.

Hierdoor wordt de maag gevoelig. Stress slaat bovendien letterlijk op de maag. Nicotine, alcohol, koffie en snoep stimuleren de maagzuurproductie. CAPS base heeft een kalmerend effect op de volle maag en helpt om overtollig maagzuur snel en effectief te neutraliseren.

CAPS base combineert 12 effectieve maagprofylactica .

Waaronder: Slijmvliesversterkende, gestandaardiseerde zoethout-polyfenolen die het slijmvlies van de maag  ondersteunen en de hericium paddestoel (pruikzwam) die het slijmvlies van de maag regenereert. Deze stoffen verlichten het vervelende maaggevoel en zorgen voor een ontspannen gevoel in het lichaam.

Samen met het nieuwe, speciaal biologisch beschikbare kurkuma- en gemberextract, gefermenteerde rijstenzymen en de klassieke maagkruiden gentiaan en paardebloem helpt deze samenstelling de maag te beschermen tegen overmatig zuur. De zuurproductie word  geharmoniseerd en een verzwakte spijsvertering  geregenereerd.

Een concentraat van Grieks mastiekhars helpt om problematische ziektekiemen in de maag in toom te houden en bevordert zo de gezondheid van de maag.