Veel van onze kwalen hebben onze voeding en leefwijze als achterliggende reden. Dat voeding een cruciale rol speelt bij onze gezondheid wist men al voor onze jaartelling. Als je er even over nadenkt is dat ook wel erg logisch. Maar ook nu tonen onderzoeken telkens objectief en onderbouwd aan dat dit aloude inzicht correct is.

Om een aanvulling op onze tekorten en soms ook een extra krachtelement mogelijk te maken produceert Ringana een aantal voedingssupplementen. Deze supplementen bevatten ingrediënten die we zelfs als we ‘bewust’ eten en leven niet in die mate tot ons kunnen nemen. Overdaad schaadt? Dosering en samenstelling zijn door Ringana nauwkeurig onderzocht. Deze dosering is vooral nodig bij specifieke klachten. Te denken valt aan de ondersteuning bij het bestrijden van blaasontsteking, gewrichtsklachten, enz.

Daarnaast zijn er supplementen die ons meer weerstand geven, het immuunsysteem een handje helpen en zo bijdragen aan een gezond lijf. En een gezond en goed functionerend lichaam geeft ons energie en levensvreugd! Maar let op! De CAPS zijn geen oplossing voor een werkelijk verkeerde leefstijl en voedingsgewoonten. Ze completeren wat we normaal niet tot ons kunnen nemen.

De Ringana producten zijn alle zuiver plantaardig en biologisch waar dat mogelijk is. Dus géén minerale oliën. De producten zijn NIET op dieren getest.