Om over te stappen naar een andere verzorgingslijn moet je soms echt een horde nemen.

Werken biologische producten nu écht? En is het andere echt slecht? Het antwoord is best goed te geven: Vele planten bevatten stoffen die wij als mens goed kunnen gebruiken en ook een duidelijke werking hebben. Veel geneesmiddelen en verzorgingsproducten vinden hun oorsprong in plantaardige werkzame stoffen. Dus zeker: Een zorgvuldige selectie van die plantaardige stoffen heeft voor het bestemde doel een duidelijke werking.

Waarom geen chemische producten? We zijn als mens zelf natuur. Natuurlijke stoffen sluiten beter aan op ons lichaam en zijn doorgaans gericht op het helpen van de lichaamseigen processen. Chemische producten hebben vaak een aggresievere werking die minder of niet aansluit op het menselijk lichaam en zelfs schadelijk kunnen zijn. Denk hierbij aan aroma’s (geur- en smaakstoffen) en vele conserveringsmiddelen. Of deze nu ‘natuurlijk’ heten of chemisch, aan de basis ligt vaak aardolie. In tal van opzichten zijn deze stoffen in verband gebracht met aandoeningen als allergie, hoofdpijn, effecten op de schildklier en ga zo maar door. Chemische producten zijn meestal veel goedkoper dan biologisch plantaardig….. Vandaar.

Is er verschil tussen biologisch en biologisch? Jazeker. Met de producten van Ringana kies je voor uitsluitend plantaardige middelen zonder conservering. Verse producten gemaakt van biologisch geteelde, plantaardige oogst. Geen minerale olie, geen dierlijke producten, geen dierproeven. Lees bijvoorbeeld de Ringana standaard. 

Wat moet je dan gebruiken? Ringana doet veel onderzoek, zowel intern als extern, naar de juiste samenstelling voor het bestemde doel. Met prachtige resultaten! Je kunt deze site doornemen om de producten te verkennen en je kunt mij altijd bellen of mailen met vragen of voor advies. Of het nu om huidverzorging of voedingssupplementen gaat.