Verzorging van pijnlijke gewrichten. De krachtpatser voor meer mobiliteit – de CAPS RINGANA Move – zijn nu onderzocht met cel-biologische, niet-dierlijke testmethoden door het Duitse Dartsch Scientific GmbH op hun gunstige effecten.

De ’verse’ testresultaten: “De synergetische combinatie van actieve ingrediënten in RINGANA CAPS Move kan het schadelijke effect van endogeen geproduceerde radicalen bijna volledig doen afnemen. Daardoor kunnen gewrichtsproblemen, indien deze een gevolg zijn van ontstekingsprocessen, een aanzienlijke verbetering ondergaan. De beweeglijkheid van de gewrichten wordt verbeterd en pijn in de gewrichten neemt af. Op basis van testresultaten op proefpersonen kan het gebruik van CAPS RINGANA Move worden aangeraden bij gewrichtsproblemen en kan tevens het algemeen welbevinden worden bevorderd. ” Lees verder bij productinformatie.